Sista dagen på Intersport

Igår gjorde jag min sista dag efter 13 år på Intersport. Kan säga att det kändes i själen och en konstig känsla när man har varit där så länge. Bjöd på smörgåstårta och ett kramkalas blev det.

Nu väntar nya utmaningar! Lite ledigt i tre veckor, sen ifrån den 1/2 så börjar jag som butikschef på A6 GolfCenter. Ska jobba för Niklas Eriksson som har varit anställd där i 11 år. Även han tar en utmaning att bli sin egen och ta hand om butik, rangen och träningen. Så det blir ett nytt koncept med en totalrenovering av butik och massor av nya klädmärken :)

Så dessa 3veckor ska jag njuta av livet och träna!!

Ha en underbar dag alla <3

Tack alla goa vänner som gjort min tid på Intersport!!

Publicerat i Okategoriserade, Vardagshändelser | Etiketter | 3 kommentarer

Föreläsning

Nu var det länge sedan jag var här. Sommaren börjar tar slut och hösten kommer med stormsteg känns det som. Vill inte att sommarn ska tar slut, kommer sakna ljuset och de varma kvällarna på altanen. Tycker ju om hösten också att få krypa in och tända ljus.

Nu börjar det närma sig för min stora föreläsning, som jag ska hålla i Malmöarena. På Tisdag så är det dags att inta en stor scen med över 1500 personer. En stor kongress för röntgen. Jag ska vara där och berätta om hur viktigt det är att få vara delaktig i sin vårdplan och framför allt om att få ett positivt bemötande.

Detta känns som en av mina största utmaningar jag ska göra, fast den största utmaningen har jag redan gjort, och det är naturligtvis att jag besegrat min bröstcancer.

Så ni får gärna tänka lite extra på mig på Tisdag kl 14 får då kör jag så det ryker.

Ha en underbar Lördag även att regnet öser ner :)

Kram!

Publicerat i Föreläsningar | Etiketter | 1 kommentar

Grymt ledsen och besviken

Nu känns det tungt och frustrerande. Som ni vet så jobbar jag och Jino på att få fortsätta i höst med vår cancer rehabilitering. Vi skickade in en ansökan om projektmedel för att vi ska kunna driva detta, vi har ju jobbat ideellt med detta ett år. Och i Onsdags så fick vi beskedet att det inte gick igenom.

Vi har haft många möten med personer som jobbar med Rehab biten och de tycker detta verka väldigt intressant. Men vad hjälper det när det inte finns pengar. Jag har fått mail av personer som vill börja hos oss i höst för de har ingenstans att ta vägen efter de har blivit utskrivna.

Men vi får väl försöka att kämpa på med våra möten och hoppas att det finns någon på sjukhuset som ger oss chansen.

Men just nu känns det segt och ledsamt att något som fattas och som är eftersatt av den fysiska biten att komma tillbaka ifrån sin cancer ska vara så komplicerat.

Snälla hjälp oss att dela detta och sprida detta vidare och om ni har kontakter som är viktiga så hör gärna av er.

Cancer Rehaben är så otroligt viktigt för dem som har blivit drabbade.

Denna bilden påminner mig om hur tufft det var att komma tillbaka. Kram!

Publicerat i Cancer-Rehab | Etiketter | Lämna en kommentar

Grattis Mamma!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA <3 på din födelsedag och Morsdag. Du gjorde det smidigt för dig eller för oss när du fyller samtidigt som det är morsdag :)

Du finns alltid där till hands för mig i med och motgångar. Jag kan alltid ringa dig och få bra råd och tips. Du är min klippa <3 Älska dig min kära mamma!

Först jobb, sen kommer jag ner och fira dig på din dag <3 Ses snart min älskade mamma!

Kramis!

Publicerat i Okategoriserade, Vardagshändelser | Etiketter | Lämna en kommentar

Rehab

Som de flesta vet så har jag och min kollega Jino kört ett år nu med vår rehabgrupp för personer som har haft cancer. Vi har kört två ggr/veckan med vattengympa och styrke och balansövningar. Så otroligt kul när man ser en sådan förändring ifrån start fram tills nu.

Jag brinner för detta och för att vi ska kunna driva det vidare i höst så måste vi få hjälp. Vi har träffat två goa tjejer ifrån Folkhälsan som tycker vi gör ett bra jobb och att det behövs är det ju ingen tvekan om. Idag skickar vi in en ansökan om ett pilotprojekt till hösten och håller alla tummarna att vi får detta. Träffade även en politiker i fredags som tyckte om vår verksamhet.

Nu kanske det äntligen börjar hända lite saker :)

Ha en underbar Måndag, kram!

Publicerat i Cancer-Rehab | Etiketter | 1 kommentar

Golf!!

Då är man taggad idag att få börja på golfträning 2 dagar i veckan. Tänk efter några veckor då kommer jag kunna vinna över min man :) Det är ju inte många gånger jag åker upp och träna på olika slag utan oftast går jag ut på en 9-hålsrunda eller 18. Sen kan jag inte förstå hur arg och irriterad jag blir på att jag spelar så dåligt. Eller är det kanske för jag aldrig träna utan tycker det ska bara funka ? :) Så nu kommer jag bli golfproffs efter denna sommaren eller vad tror ni ? Ska bli så otroligt kul och får säkert nya golfvänner också att spela med, så slipper min man att tvingas ut varje gång jag vill spela.

Kram!

Publicerat i Golf | Etiketter | Lämna en kommentar

Nya tuttar!

Äntligen fick jag tummen ur att uppdatera mina nya tuttar :) Det har nu gått fyra år sedan jag drabbades av min bröstcancer. Då fick jag proteser till bröst och dem har jag nu slitit på i fyra år. Så nu var det dags att byta upp sig lite. Tänk vad livet kan förändras snabbt. Denna hemska sjukdom som drabbar allt fler tyvärr. Men även om det inte finns så mycket positivt att blir sjuk i bröstcancer så tycker jag att mitt liv har förändrats mycket till det positiva. Jag har fått otroligt många nya fina vänner, jag värdesätter livet på ett bättre sätt än vad jag gjorde innan, tog mycket för givet. Jag skjuter inte på att göra roliga saker för man lever bara en gång och att man ta vara på det. Jag ser saker på ett annat sätt och har mer förståelse för andras sjukdomar eller livshändelse som händer omkring oss. Listan kan bli hur lång som helst.

Min man fick också glädjas av mina nya tuttar som är utbytta, tror jag ska lägga dem gamla i hans säng så han kan ligga och hålla i dem :) )

Är otroligt lycklig över min familj och hur de har stöttat mig under resans gång för den har varit lång <3

Ha en underbar dag, kram!

Publicerat i cancer | Etiketter | Lämna en kommentar

Schweiz – VM

Igår var jag och lämnade av två nöjda grabbar på Axamos flygplats. Flyg till Stockholm för att möta upp de andra spelarna i Landslaget. Vilken häftig grej att få åka till Schweiz på ett VM för U-18 Landslaget :) Så otroligt stolt som mamma <3 Jag och mannen ska åka ner och se grundspelet bara det ska bli en sådan upplevelse och passa på att njuta av en liten semester tripp :) Så nu håller vi alla tummarna att det ska gå bra för Sverige!!

Kramis

Publicerat i Hockey | Etiketter | 1 kommentar

Golf <3

Idag var det premiär på golfbanan :) Tänk att man kan bli så biten av en sport som golf. Fast när det går dåligt som det gjorde idag är det inte lika kul. Det är då det kommer många fula grodor som hoppar ut ur munnen. Det är då min man tycker att man ska fokusera sig på nästa hål. Men det var skönt att komma ut i friska luften och röra på sig lite efter påskmaten.

Önskar alla en skön och trevlig påsk!!

Kramis

 

 

Publicerat i Golf | Etiketter | Lämna en kommentar

Göteborg

Vi hade planerat en liten mamma dotter resa till Göteborg för ett bra tag sen. Och i Fredags så var det äntligen dags att få åka på vår lilla tripp. Syrran och hennes dotter var också med, så tjejerna delade rum och jag och systra mi delade. Vi kom iväg tidigt så vi skulle ha hela dagen att shoppa. Det var så kul att tjejerna hittade de kläder som de var ute efter. Fikat och ätit gott både fredag och lördag. Bättre kan man inte ha det :)  så det blev en riktigt lyckad helg <3

Ha en skön Tisdag! Kram

 

 

Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar