Nu är man på banan!

Nu har man varit igång två veckor på jobbet, första dagen alltid ångest sen är man på banan igen. Haft tre underbara semesterveckor. Första veckan blev det Turkiet helt underbart i staden Kemer. Sen kom barnen och då åkte vi på en spontan resa till Polen i staden Gdansk. Jag blev helt såld på detta underbara ställe, allt är billigt mat ,boende och shopping. Kanon fina stränder :) Åk dit om ni vill ha valuta för era pengar!!

Sen måste jag bara berätta om min glada nyhet, jag ska vara tjänstledig på fredagar och ta upp mitt gamla jobb som massageterapeut:) Känns så superkul och rätt.

Så snart kommer det upp på min hemsida vilka dagar jag massera och vad det kommer att kosta. Så då är ni hjärtligt välkomna att ringa och boka in massage!!

Ni som fortfarande har semester njuuut!

Kram på er!

Det här inlägget postades i Vardagshändelser och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu är man på banan!

  1. Ulla-britt skriver:

    Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *