Nya tuttar!

Äntligen fick jag tummen ur att uppdatera mina nya tuttar :) Det har nu gått fyra år sedan jag drabbades av min bröstcancer. Då fick jag proteser till bröst och dem har jag nu slitit på i fyra år. Så nu var det dags att byta upp sig lite. Tänk vad livet kan förändras snabbt. Denna hemska sjukdom som drabbar allt fler tyvärr. Men även om det inte finns så mycket positivt att blir sjuk i bröstcancer så tycker jag att mitt liv har förändrats mycket till det positiva. Jag har fått otroligt många nya fina vänner, jag värdesätter livet på ett bättre sätt än vad jag gjorde innan, tog mycket för givet. Jag skjuter inte på att göra roliga saker för man lever bara en gång och att man ta vara på det. Jag ser saker på ett annat sätt och har mer förståelse för andras sjukdomar eller livshändelse som händer omkring oss. Listan kan bli hur lång som helst.

Min man fick också glädjas av mina nya tuttar som är utbytta, tror jag ska lägga dem gamla i hans säng så han kan ligga och hålla i dem :) )

Är otroligt lycklig över min familj och hur de har stöttat mig under resans gång för den har varit lång <3

Ha en underbar dag, kram!

Det här inlägget postades i cancer och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *