Om mig!

Jag är en glad, positiv och sprallig tjej på 45 år ifrån Jönköping. Jag har två underbara barn, Alexander 19 och Denise 17. En underbar kärleksfull sambo. Tre goa bonusgrabbar, Jonathan 20, Filiph 17 och Isac 14. Livet blir inte som man tänkt sig.

När jag var 30 så drabbades jag av ledgångsreumatism. Då förändrades allt. Helt plötsligt så kunde jag inte vara så aktiv som jag hade varit. Började äta cellgift en gång i veckan för att bromsa upp sjukdomen och lindra värken. Jag fick jobba 50% istället för 100%. Jag fick lära mig att hitta en ny balansgång i livet, men jag gick i väggen många gånger innan jag lärde mig det.

Tröttheten tog mycket på huvudet och kroppen. Men nu har jag hittat ett sätt att leva på.

2007 så skilde jag mig, det var en tuff skilsmässa, särskilt när det är små barn inblandade.

2009 Träffade jag min stora kärlek på match.com. Lite häftigt. :) Vi slog oss ihop och köpte hus november 2010. Livet kändes som det hade vänt, allt var toppen.

Tills Mars 2011 då jag kände en knöl i bröstet. Blev kallad till mammografi och där upptäckte de att jag fått bröstcancer.

Livet förändrades snabbt.

Vad skulle hända?
Mina barn?
Min sambo?

Allt blev svart

Kommer jag att dö?

Det var många frågor som for omkring i huvudet. Livet kändes orättvisst.

Nu efter min tuffa resa , har jag bestämt mig för att gå ut och föreläsa och berätta om min svåra tid. Jag vill inspirera andra till att kämpa och ge stöd åt dem som drabbats. Jag berättar om min resa och kamp att överleva från cancern.

 

Kommentarer inaktiverade.