Vår lilla Hanna

Igår  kom lilla Hanna 2 år till oss kl 11, vi skull ha henne över natt för hennes mamma och pappa skulle på bröllop. Världens skönaste  och busigaste unge :) Lyckan var total när det var hur många som helst runt henne och Hanna fick all uppmärksamhet. Hannas mamma hade  gjort en lista till oss och berättade att hon var svår att lägga på lunch och kväll. Det var inget som vi hade några problem med, sov som en lite gris. Lite ledsen blev man eftersom hon dissade mig och det bara var Reiner och Isac som blev hennes favoriter.

Vi var och badade och pusslade och busade runt med henne så hon somnade lyckligt på kvällen :) Efter vi lämnade henne idag så fick det blir en liten powernap, slitsamt att gå upp 6.30 på semestern. Så mysigt att låna Hanna, nu är vi tränade för barnbarn om några år typ 10 år :)

Kram!

 

 

Det här inlägget postades i Vardagshändelser och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vår lilla Hanna

  1. Vianne skriver:

    Ni är världens bästa barnvakter! Stort tack!!! Min lilla sessa gillar verkligen er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *